fbpx
ma. okt 25th, 2021

Siddeburen  – Op vrijdag 24 september 2021 zal de feestweek in Siddeburen van start gaan. Tijdens deze week zijn er verscheidene activiteiten en ook dit jaar doet de OVSS zijn best om zoveel mogelijk activiteiten door te laten gaan, met in achtneming van de maatregelen die het RIVM hebben opgesteld.

Ondernemersvereniging Siddeburen Schildmeergebied heeft afgelopen weken gekeken naar de mogelijk heden qua activiteiten. In samenwerking met Dorpsbelangen Siddeburen Vooruit! worden dit jaar ook onder andere de kindermarkt en ketelmuziek georganiseerd.

Zaterdag 25 september is er een gezellig kindermarkt in samenwerking met dorpsbelangen. De markt is van 14.00 uur tot 16.00 uur. Kinderen kunnen zich hiervoor opgegeven tot woensdag 23 september bij Petra’s Warenhuis in Siddeburen. Op maandag 27 september gaan alle kinderen tijdens ketelmuziek helemaal los. De start zal zijn bij Bakkerij Prins om 19.00 uur. Deze lawaaiwandeling is voor kinderen tot en met 12 jaar oud. Opgave voor de tocht is niet nodig.

Zoals ieder jaar zal ook dit jaar op dinsdag (28 september) de lichtjesavond zijn. Dit jaar is er geen thema, alles mag. De samenwerking is ook voor deze activiteit met Dorpsbelangen en opgave voor deelname kan tot uiterlijk 27 september per mail aan wedstrijd@dorpsbelangensiddeburen.nl. Er zijn individueel drie leuke prijzen te winnen, maar dit jaar is er ook bij buurtdeelname een buurtbarbecue te winnen ter waarde van maar liefst €500 euro.

In de laatste weekend zal op zaterdag 2 oktober de Klank- en Demodag plaatsvinden, met onder andere de Woldstreektocht met oude klassieke auto’s.

Foto: Archief 

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu