za. jul 31st, 2021

Nieuwolda / Wagenborgen – Veel huiseigenaren in Nieuwolda en Wagenborgen hebben recht op een vergoeding vanuit de versterkingsopgave voor het verbeteren en verduurzamen van de woning. Na de zomer kunnen huiseigenaren in deze dorpen ook van Nieuwborgen.net een vergoeding krijgen voor grotere maatregelen om gas te besparen. Daarnaast doet het Rijk ook nog een duit in het zakje. Dit is hét moment om gas te besparen!

Versterkingsafspraken, Nieuwborgen.net en het Rijk
In 2020 hebben het Rijk, de provincie Groningen en de aardbevingsgemeenten extra afspraken gemaakt over de versterking. Zo is afgesproken dat veel huiseigenaren in Nieuwolda en Wagenborgen recht hebben op een vergoeding. Met deze vergoeding kunnen zij hun woning verbeteren en maatregelen nemen om energie te besparen.

Na de zomer kunnen huiseigenaren in Nieuwolda en Wagenborgen via Nieuwborgen.net ook een vergoeding krijgen voor zaken als het isoleren van muren of het plaatsen van een warmtepomp. Tot slot kunt u voor verschillende energiebesparende maatregelen ook een vergoeding bij de rijksoverheid aanvragen.

Gas besparen was nog nooit zo goedkoop
Al deze vergoedingen samen maken dat het nog nooit zo goedkoop was om gas te besparen!

Ons advies: gebruik alle mogelijkheden, wij helpen u
Iedere mogelijkheid voor een vergoeding heeft weer andere regels. Dat maakt het best ingewikkeld. Wat vraag je nou waar aan? Hoe maak je zo goed mogelijk gebruik van al die vergoedingen?

Nieuwborgen.net kan u hierbij helpen. U kunt na de zomer bij ons terecht voor een advies. Ook kunt u via ons onafhankelijk financieel advies inwinnen.

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu