za. jul 31st, 2021

 

Scheemda – Van woensdag 21 juli tot en met donderdag 22 juli is de jaarlijkse marathonuitzending van DJ Robintimo op het welbekende radiostation. Dit jaar zal DJ Robintimo geld ophalen voor de Cliniclowns.  Stichting Robintimo radio wil dit jaar geld inzamelen voor de Cliniclowns. De organisatie heeft een lege flessen actie op touw gezet en een krijtstoeptekenen voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud. Het krijtstoeptekenen wordt georganiseerd op het terrein van De Factor aan de Tonnistil 20 in Wagenborgen.

Opgave
Je moet je wel van te voren opgeven, dit in verband met met traktaties. Bovendien krijg je al een kadootje voor je begint te tekenen en de mooiste drie tekeningen krijgen een prijsje. De lege flessen kun je bij twee gekke clowns inleveren die aanwezig zullen zijn bovendien is er ook een collecte bus voor een donatie. De kosten voor deze middag zijn €1,00 euro per kind, graag te voldoen bij opgave en dit is ook voor de Cliniclowns.

Tevens staat er ook een collecte bus bij de Spar.

Datum: 14 Juli. Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie: Tonnistil 20, Wagenborgen
Opgave: Greetje Boltjes, Tonnistil 31 Wagenborgen

Kijk voor meer informatie op www.robintimo.nl/actie

 

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu