za. jul 31st, 2021

Nieuwolda – De zus van de moeder van het gezin van Dijk die afgelopen donderdag werden getroffen door een verwoestende brand in Nieuwolda is een inzamelingsactie gestart. Het grote gezin heeft zo snel mogelijk vervangende woonruimte nodig schrijft Piccione op de pagina van de inzamelingsactie.

Geld voor tijdelijk woning
In de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 juni brandde de woonboerderij van de familie Dijk volledig af. Het gezin is opzoek naar vervangende woonruimte en dat is met vier kinderen, twee grote honden, 6 katten en kippen niet eenvoudig. De verzekering zal er voor zorgen dat uiteindelijk een nieuwe woning gerealiseerd zal worden, maar tot die tijd zal er op het terrein een noodwoning moeten komen, om zo’n twee jaar in te verblijven, zo schrijft Piccione op de pagina van de inzamelingsactie.

Met een crowdfundingsactie hoopt ze 10.000 euro op te halen voor het gezin.

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu