wo. jun 23rd, 2021

Wagenborgen – Vanaf donderdag 3 juni start HAK bv met de aanleg van kabels en leidingen op het Groot Bronswijk-terrein in Wagenborgen. Volgens planning duren de werkzaamheden maximaal 5 weken. De werkzaamheden zijn dan begin juli gereed.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van nieuwe kabels en leidingen voor de nieuwbouwkavels en de openbare verlichting. De werkzaamheden starten donderdag 3 juni ter hoogte van de dierenweide tegenover het Kindcentrum en verplaatsen zich dan naar het zuiden richting de nieuwbouwkavels De Burcht en Nieuw Hebron.

Nieuwbouwkavels Groot Bronswijk-terrein
De werkzaamheden worden uitgevoerd ter voorbereiding van de nieuwbouwkavels De burcht en Nieuw Hebron op het Groot Bronswijk-terrein in Wagenborgen. De nieuwbouwkavels maken onderdeel uit van de herontwikkeling van het Groot Bronswijk-terrein. Meer informatie hierover vind je op de website van de gemeente Eemsdelta.

Geef een reactie