wo. jun 23rd, 2021

Wagenborgen – Vandaag, op donderdag 27 mei 2021, is het 60 jaar geleden dat de heer Timmer, geboren in 1937 en mevrouw Timmer-Nieland, geboren in 1941 zijn getrouwd. Het echtpaar heeft twee kinderen en drie kleinkinderen.

De heer Timmer heeft 40 jaar gewerkt bij de kabelfabriek in Delfzijl. Mevrouw Timmer-Nieland werkte als schoonmaakster op verschillende adressen, waaronder de Christelijke basisschool De Blinke. Daarnaast zorgde mevrouw voor de kinderen en het huishouden. Mevrouw heeft 26 jaar lang deelgenomen aan de zangvereniging de Cantorij Wagenborgen. Meneer zijn grootste hobby was het zelf kweken van dwergpapegaaien en heeft vaak deelgenomen aan verschillende vogelwedstrijden door heel Nederland. Hierbij is de heer Timmer zelfs Nederlands kampioen geworden. Ook is meneer fanatiek geweest met biljarten en vissen.

Locoburgemeester Annalies Usmany feliciteerde het echtpaar Timmer-Nieland namens de gemeente Eemsdelta.

Geef een reactie