fbpx
ma. sep 20th, 2021

 

Termunterzijl – In een vakantiehuisje aan de Schepperbuurt in Termunterzijl heeft op oudejaarsavond opnieuw korte tijd brand gewoed.  Bij de brand kwam redelijk wat rook vrij. De brandweer van Woldendorp, Wagenborgen en Delfzijl werden rond twintig over elf opgeroepen.

Niet de eerste keer
Het is niet de eerste keer dat er brand uitbreekt in de vakantiehuisjes aan de Schepperbuurt. De brandweer stond eerder vandaag ook al op deze locatie voor een brand in een vakantiehuisje. Daarnaast woedde er op 30 maart dit jaar voor het laatst een vakantiehuisje af en op Oudejaarsdag 2019 en begin augustus 2019 brandde er ook al een vakantiehuisje uit.

Een jaar eerder (2018), in juli vorig jaar, woedde er ook een brand in een huisje. Op Oudejaarsdag 2017 ging een boerderij aan de Scheppersbuurt in vlammen op.

 

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu