za. jul 31st, 2021

Wagenborgen – De bosgebieden bij Wagenborgen worden geteisterd door essentaksterfte. De gemeente Delfzijl werkt samen met de inwoners aan een oplossing.

De afgelopen maanden heeft een werkgroep, met hierin inwoners van Wagenborgen, een plan gemaakt voor de omvorming van de aangetaste bosgebieden. Het plan wordt nu getoetst op haalbaarheid en vervolgens besproken met wethouder Jan Menninga. Op dinsdag 27 oktober vindt er in Wagenborgen een informatiebijeenkomst plaats over de plannen. De aanvang is 19.30 uur. De bijeenkomst wordt gehouden in Ons Centrum aan de Kerkstraat 48 in Wagenborgen. De werkzaamheden starten komende winter.

Meer informatie over het plan is te vinden op www.delfzijl.nl. Wie voorafgaand aan de informatiebijeenkomst vragen heeft, kan contact opnemen via essentaksterfte@delfzijl.nl.

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu