wo. jun 23rd, 2021

Meedhuizen –  In een woning aan de Geefsweersterweg in Meedhuizen heeft dinsdagmiddag enige tijd een forse brand gewoed op een zolder.

De melding kwam omstreeks 16.09 uur bij de meldkamer binnen waarop de brandweer van Wagenborgen en Siddeburen en de hoogwerker van brandweer Delfzijl ter plaatse werden gestuurd. Daarnaast werd ook een groot watertransport opgeroepen om alle voertuigen van voldoende bluswater te voorzien.

De brand woedde in een dakconstructie en was voor de brandweer moeilijk te bereiken. De brandweerlieden hadden een gat in het dak gemaakt om de brand goed en veilig te kunnen bestrijden.

Rond tien over 6 werd door de brandweer het sein; brand meester gegeven. Helaas heeft men niet kunnen voorkomen dat de bovenverdieping van de woning verloren is gegaan.  Bij de brand zijn gelukkig geen gewonden gevallen. Voor de bewoners wordt vervangende woonruimte gezocht.

 

Geef een reactie