za. jul 31st, 2021

Wagenborgen – Nijs is een Gronings woord en betekent nieuws. En het nieuws van dit jaar werd overschaduwd door het Corona virus en daardoor werden bijna alle activiteiten afgelast. Maar door de nieuwe richtlijn van het RIVM zijn er toch wel mogelijkheden om iets te organiseren. En het nieuws is dat Nijs is geboren. Nijs staat voor een aantal vrijwilligers vanuit de Nieuwjaarsduik Wagenborgen, IJsvereniging Nooitgedacht en de Speelweek Wagenborgen.
Deze vrijwilligers willen de kar trekken om de zomer van 2020 niet de saaiste zomer ooit te laten worden. De bedoeling is om verspreid over de zomervakantie een aantal activiteiten te organiseren, denk aan springkussen, buik glijden, speurtocht, stokbrood bakken enz.. Volgens hun kan dit allemaal volgens de huidige RIVM Richtlijnen. Ook willen ze bij mooi weer de ijsbaankantine open doen, zodat men hier een kopje koffie, thee, drinken of een ijsje kunnen kopen. De opbrengst hiervan zal worden gebruikt om de activiteiten te gaan bekostigen, zodat deelname gratis is.

Alle activiteiten zullen bekend gemaakt worden via de Facebook pagina.

Vrijwilligers gezocht
‘’Het is zeker niet de bedoeling dat wij als toezichthouder / badmeester gaan fungeren. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om deze kar te trekken, zodat de jeugd zich nog een beetje vermaakt tijdens deze vakantie. Dus heb je zin om ons één of meerdere middagen te helpen, geef je op via Facebook pagina Nijs Wagenborgen of via opgave@nijs.wagenborgen.eu” aldus Nijs.

Inschrijven voor kinderen
Het inschrijven voor de kinderen volgt later via de Facebookpagina Nijs Wagenborgen. Hou de pagina dus goed in de gaten, voor het laatste nieuws!

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu