fbpx
ma. sep 20th, 2021

Wagenborgen –  Het bestuur van Kinderspeelweek Wagenborgen heeft tot nu in de crisis nog niets van zich laten horen, dit met als reden dat ze de ontwikkelingen op de voet volgen, en dat ze, daar waar mogelijk, voornemens zijn om toch iets te doen voor de kinderen in Wagenborgen. Nu er duidelijkheid komt over het openen van scholen worden ze ook meer gevraagd of er nu wel of geen speelweek is.

Zoals het er nu voor staat is het op de huidige datum niet mogelijk om een speelweek te organiseren. Het bestuur loopt al tegen problemen aan met het op en afbouwen om structureel 1,5 meter afstand te bewaren. Hun kunnen nu dan ook al wel redelijk zeggen dat er van een normale speelweek in 2020 geen sprake is helaas.

,,We begrijpen ook dat er veel kinderen dit jaar ook niet op vakantie gaan, en dat dit wegvallen het laatste stukje vakantie gevoel is wat ontnomen wordt. Hierom blijven we de ontwikkelingen volgen en willen we toch op termijn kijken wat voor alternatieve mogelijkheden er zijn om toch iets te doen binnen de dan geldende mogelijkheden. Als blijkt dat er in “onze” week geen mogelijkheid is, en later in de vakantie wel, dan wordt hier ook zeker naar gekeken.. Het zal dan iets worden van een of enkele dagen, bijvoorbeeld een spelletjes dag.” aldus het bestuur van Kinderspeelweek Wagenborgen.

 

Noteer alvast in uw agenda: Kinderspeelweek 2021 is van maandag 19 t/m 23 juli

 

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu