fbpx
ma. sep 20th, 2021

Wagenborgen – Op vrijdag 24 april 2020 heeft burgemeester Gerard Beukema aan mevrouw J.F. Brons – Streuper telefonisch mede gedeeld dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd om hen te benoemen in een ridderorde.

Mevrouw Brons – Streuper is van 1996 tot heden vrijwilliger bij Tennisvereniging Watec in Wagenborgen, waar zij o nder andere betrokken is bij het kantinebeheer, inkoop en mede organisator is van diverse activiteiten. Mevrouw Brons – Streuper was meer dan 45 jaar lid van de EHBO vereniging Wagenborgen .Hier heeft zij meerder functies vervuld onder andere voorzitter, secretaris en penningmeester. Ook is zij vanaf de start in 2017 tot heden betrokken bij de vrijwilligersclub Wagenborgen.

Daarnaast is zij vrijwilliger vanaf 2012 tot heden bij Stichting Groningen Hart Veilig. Vanaf 2003 tot heden is zij ook vrijwilligerster bij Stichting Proostmeerloop Wagenborgen, deze organiseren iedere eerste zaterdag van september een jaarlijkse loopevenement.

Omdat de daadwerkelijke uitreiking in verband met de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus niet op 24 april kan plaats vinden, zal er gezocht worden naar een later moment dit jaar

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu