fbpx
ma. sep 20th, 2021

 

Wagenborgen – Wilt u vrij wonen aan de groene rand van Wagenborgen? Het terrein Groot Bronswijk biedt u de mogelijkheid om uw woonwensen in een groene setting te realiseren.

Het Groot Bronswijk-terrein is een begrip in Wagenborgen en omstreken. Hier was vroeger het psychiatrisch centrum gehuisvest. Het terrein is ingericht in de stijl van een Engels landschapspark en biedt veel ruimtelijke kwaliteit. Groot Bronswijk krijgt diverse nieuwe functies. De landschappelijke waarde wordt hierbij zoveel mogelijk gerespecteerd.

Gemeente Delfzijl is voornemens om aan de zuidzijde van het Groot Bronswijk-terrein kleinschalig particuliere woningbouw mogelijk te maken. Het precieze aantal en de grootte van de kavels wenst de gemeente samen met toekomstige potentiële bewoners uit te werken en vast te stellen.

Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met Team Vastgoed via kavels@delfzijl.nl. Heeft u al contact hierover met team Vastgoed? Dan hoeft u niet te reageren. Samen met alle geïnteresseerden kijken we eerst naar de woonwensen. In een volgende fase betrekken we u en de andere optanten bij de verdere opzet en uitwerking van uw toekomstige woongebied. De planning is dat we eind 2020 / begin 2021 de uitgifte kunnen realiseren.

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu