fbpx
ma. sep 20th, 2021

Wagenborgen – De gemeente Delfzijl en het Nationaal comité 4 en 5 mei heeft Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen (VDW) verzocht alle activiteiten waar meer dan 100 personen worden verwacht op te schuiven.

Voor de activiteiten in het kader van 75 jaar vrijheid waren besloten om de bevrijdingsoptocht en het afsluitende evenement te verplaatsen naar zaterdag 24 april 2021. De wandelroute wordt verplaatst naar medio september 2020. Mochten er (bananen)dozen nodig zijn voor het bewaren van de roosjes of andere attributen, dan hoort Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen het graag! Ze hebben wat zolderruimte om attributen te bewaren.

 

Heb je vragen of wil je overleggen?
Heb je vragen of wil je overleggen? Dan kan je bellen naar 06 2942 8336 of mailen naar info@dorpsbelangenwagenborgen.nl

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu