fbpx
ma. sep 20th, 2021

Nieuwolda – Op zaterdag 21 maart houdt Deeterink een open dag bij de biovergister in Nieuwolda. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen geïnteresseerden uitleg krijgen over de productie van groen gas.

Biogas
De biovergister in Nieuwolda maakt duurzaam biogas. Op dit moment wordt daarmee elektriciteit geproduceerd. Biogas kan ook gebruikt worden om duurzaam groen gas van te maken. Inwoners uit Nieuwolda en Wagenborgen kunnen dit groene gas in de toekomst gebruiken om het huis mee te verwarmen of om op te koken.

Hoe maak je groen gas?
Om te laten zien hoe Deeterink groen gas maakt, houden zij op zaterdag 21 maart 2020 een open dag. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 15.00 uur. Ieder uur zijn er meerdere rondleidingen waaraan u kunt deelnemen.

Over Nieuwborgen.net
Voor Nieuwolda en Wagenborgen is een plan gemaakt om van aardgas over te stappen naar lokaal geproduceerd groen gas. Tegelijkertijd worden woningen en gebouwen energiezuiniger gemaakt. Nieuwborgen.net is tijdens de gehele open dag aanwezig om uw vragen hierover te beantwoorden.

Locatie
Het adres van de biovergister is Provincialeweg 16A in Nieuwolda. Bij de biovergister is voldoende ruimte om te parkeren. Woont u in Nieuwolda of Wagenborgen en heeft u geen eigen vervoer? Neem dan uiterlijk 17 maart contact op met Nieuwborgen.net via info@nieuwborgen.net of 06 28 55 68 14.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de open dag via het formulier op www.nieuwborgen.net

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu