fbpx
ma. okt 25th, 2021

Siddeburen –  De Protestantse en Hervormde Gemeente Siddeburen houden maandag 23 december een kerstwandeling. Er kan tussen 18.00 uur en 19.00 uur gestart worden in o.b.s.De Springplank. Er is een route uitgezet van ruim 2 kilometer door het dorp, met plekken waar veel mensen nog nooit geweest zijn.. Deelnemers zijn ‘onderweg naar Bethlehem’, evenals de zwangere Maria en haar verloofde Jozef. Onderweg komen de wandelaars in een herberg. De Romeinse soldaten moedigen aan om door te lopen en zullen paspoorten controleren, koning Herodes wil graag weten waar de reis naar toe gaat en de wijzen uit het oosten willen hun geschenken brengen.

Aangekomen bij de stal wacht een warme en lekkere verrassing. Bovendien is er onderweg voor de kinderen een kleine opdracht om met de verkregen letters bij een aantal tafereeltjes een woord te vormen.

Het geheel zal opgeluisterd worden door muziek en zang.

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu