fbpx
ma. okt 25th, 2021

Wagenborgen – In Wagenborgen bestaat al jaren de Proostmeerloop, die gedeeltelijk over onverhard terrein gaat, maar op 21 december komt daar de Prooostmeer snerttrail bij.
Dit is een recreatieve loop rondom het Proostmeergebied over 1, 2, 3 of 4 rondes. Eén ronde is ongeveer 1600 meter lang. Het parcours is grotendeels onverhard en loopt dwars door en langs de natuurlijke omgeving van het Proostmeer. De organisatie is in handen van Loop- en trainingsgroep De Fietsende Hardloper uit Wagenborgen.

Warme kop snert
Na afloop wacht een warme kop snert op je als beloning van de geleverde prestatie. De maximale afstand is ongeveer 6400 meter, al omgedoopt in de groene 4 mijl van Wagenborgen.

Wil je verzekerd zijn van een kop warme snert dan is aanmelding voor 14 december noodzakelijk. Dat kan via: e.g.stoutmeijer@ziggo.nl of www.defietsendehardloper.nl. Latere aanmelding of op dezelfde dag is mogelijk, maar geeft geen garantie op deze snert. Inschrijving op 21 december kan vanaf 9.00 uur op de parkeerplaats bij het Proostmeer aan De Elzen.

De deelnamekosten zijn laag gehouden: € 2,50. Een eventuele opbrengst wordt gedoneerd aan het UMCG kanker researchfonds.

Volgende editie
Mocht deze trail/cross in de smaak vallen, dan bestaan er plannen om een volgende editie over meerdere en langere afstanden te lopen.

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu