wo. jun 23rd, 2021

 

Termunten – Nog vóór de restauratie van de kerk is het tijd voor de jaarlijkse markt in Termunten.

Voorgaande jaren waren de geluiden altijd positief qua gezelligheid en dat gaf de markt een reünieachtig karakter. De organisatie heeft hun best gedaan om weer een grote verscheidenheid aan koopwaar te kunnen aanbieden. Een greep hieruit: keramiek, patchwork, beelden, woonaccessoires, curiosa, sieraden, glas in lood, fair trade producten, bloemdecoraties, enz.

Uiteraard wordt de inwendige mens ook niet vergeten. Op het middenterrein speelt de Blue Silver Jazzband, die gedurende de middag garant staat voor een swingend optreden. In de kerk is een expositie van schilderijen. De kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen, zich laten schminken en genieten van prachtige ballonfiguren gemaakt door de Clown Joepie. Natuurlijk is de toren te beklimmen met een schitterend uitzicht over de Eems, de Dollard en de Punt van Reide.

 

Tijd: 11.00 – 17.00 uur

Toegang: gratis, gift welkom

Culturele Commissie Kerk Termunten

www.kerktermunten.nl

Geef een reactie