wo. jun 23rd, 2021

 

Wagenborgen – In Ons Centrum in Wagenborgen schoven donderdagmorgen tientallen mensen aan voor een ontbijt van de stichting Walk On.

Met het gezamenlijke ochtendmaal op Koningsdag werd geld ingezameld voor een exoskelet voor Wagenborger Dennie Jager. Op zaterdag 18 oktober 2014 liep hij een dwarslaesie op bij een ongeluk met zijn bromfiets aan de Hoofdweg in Wagenborgen.

Dennie droomt ervan weer te kunnen lopen. Met andere mensen heeft hij een stichting opgericht om weer te kunnen lopen met behulp van een exoskelet. Om de exoskelet verder te ontwikkelen is er geld nodig. Het geld dat met dit ontbijt opgehaald wordt, gaat naar de stichting Walk On. De stichting staat verder voor het stimuleren van de technieken van exoskeletten.

Het Koningsontbijt werd mede mogelijk gemaakt door; Albert Heijn Winschoten, Bloemenhuis Vita Nova Wagenborgen, Bakker Prins & Fam. v/d Spek uit Oostwold.

 

 

Geef een reactie