wo. jun 23rd, 2021

 

Delfzijl – Overal in Nederland zetten mensen zich in voor de samenleving. Meestal doen ze dat onopvallend en op de achtergrond, maar deze personen zouden best eens in het zonnetje mogen worden gezet. De meest waardevolle waardering voor hem of haar is het toekennen van een onderscheiding of ‘lintje’.
Iemand kan een lintje verdienen als er sprake is van persoonlijke bijzondere verdiensten voor de samenleving. Dat kan vrijwilligerswerk zijn, maar ook een bijzondere invulling van een betaalde hoofdfunctie of een combinatie van beide.

Kent u zo iemand en vindt u dat deze persoon publieke erkenning verdient? Dan kunt u hem of haar voordragen
voor een Koninklijke onderscheiding. De aanvraag voor inwoners van de gemeente Delfzijl dient voor 1 september 2016 binnen te zijn bij de gemeente. Iedereen mag een aanvraag doen, voor elke gewenste kandidaat.
Voor meer informatie over het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding kunt u bellen naar;

Ellen Smit via (0596) 63 93 07 of Marian Bosker via (0596) 63 93 49

Geef een reactie