za. jul 31st, 2021

Bergschenhoek – Sinds 26 maart jongstleden mag Schildersbedrijf Luttje zich rekenen tot de 25 beste schilders van Nederland, aangesloten bij de landelijke Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Hiertoe behoren alleen streng getoetste schildersbedrijven met jarenlange ervaring.
Van circa 1.100 respondenten werd de uitgebreide mening gevraagd over de door hen ingeschakelde erkend Betere Schilder. In het onderzoek werd onder meer gevraagd naar de vakkundigheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid van het schildersbedrijf. Alleen schildersbedrijven met meer dan tien ingevulde klantreviews in 2015 konden meedingen naar de felbegeerde prijs. Het onderzoek werd overigens uitgevoerd
door het onafhankelijke en gerenommeerde ‘Klantenvertellen’. “Het is dan ook niet zómaar een prijs, het is een hele mooie blijk van waardering van mijn klanten. Daarom ben ik ook zeer blij met deze resultaten,” aldus de kersverse prijswinnaar. “De klanttevredenheidwedstrijd is reeds een jarenlange traditie onder de vele aangesloten schilders, wat de prestaties er alleen maar knapper op maakt,” aldus een woordvoerder van De Betere Schilder. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft de verkiezing in het leven geroepen om de kwaliteit en de service van de aangesloten 450 vakschilders te waarborgen en te controleren.

 

Over Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder
Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is naast erkenningsregeling ook dé ondersteunende partij voor vakschilders in heel Nederland. De kwaliteitsorganisatie heeft onder meer tot doel opdrachtgevers door heel Nederland zekerheid, kwaliteit en service te bieden in de vorm van een uitgebreide erkenningsregeling.

 

Knipsel

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu