za. jul 31st, 2021

Wagenborgen  – Van zondag 8 t/m zaterdag 14 mei wordt weer de jaarlijkse collecte voor het Nationaal Fonds Kinderhulp gehouden, ook in Wagenborgen. Kinderhulp helpt kinderen die in ons land in armoede opgroeien.

Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas groeien 400.000 kinderen in ons land op in armoede. Zij vallen buiten de boot en kunnen niet meedoen met leeftijdsgenoten. Kinderhulp helpt hen op een hele praktische en kindgerichte manier. Bijvoorbeeld door een tweedehands fiets, contributie voor de sportclub, een weekje kamperen of zwemles mogelijk te maken.

Net zo als het afgelopen jaar wordt 20% van de opbrengst uit Wagenborgen geschonken aan de basisschool, De Kronkelaar.  De basisschool kan dit naar eigen inzicht gebruiken voor de kinderen van de school.

 

 

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu