za. jul 31st, 2021

Wagenborgen – In “Ons Centrum” in Wagenborgen wordt op 21 mei a.s. een boekenmarkt georganiseerd ten bate van de voedselbank Delfzijl / Appingedam. Toegang is gratis en de markt begint om 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Bij deze boekenmarkt zal de schildersclub “Hoofdakkersclub” uit Wagenborgen zelfgemaakte schilderijen exposeren en verkopen. Het aanbod schilderijen bestaat uit verschillende stijlen zoals natuurgetrouwe schilderijen in acryl en pastel of bloemen in aquarel. Landschappen in olieverf en ook portretten en abstracte werken.
Mocht u boeken willen doneren voor de markt (ten bate van de Voedselbank) of zelf boeken willen verkopen dan kunt u contact opnemen met Annemiek Reinds, 06-27313899
Iedereen is van harte welkom, het assortiment boeken en schilderijen is zeer uitgebreid en voor elk wat wils!

 

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu