fbpx
ma. okt 25th, 2021

Wagenborgen – Met schitterend weer zijn de Koningsspelen dit jaar succesvol verlopen in Wagenborgen. De Koningsspelen is een sportief Oranjefeest voor alle kinderen in het basisonderwijs in Nederland. In 2013 zijn de Koningsspelen voor het eerst georganiseerd in het kader van de inhuldiging van de nieuwe Koning.

Voor de onderbouwgroepen 1 t/m 4 van basisschool de Kronkelaar waren er allerlei leuke spelletjes te doen op het schoolplein. Voor de bovenbouwgroepen van groep 5 t/m 8 organiseerde de scholen; apenkooi, voetbal, slagbal en hockey in de sporthal.

Net zoals voorheen gaande jaren was voorafgegaan een goed en feestelijk Koningsontbijt voor alle leerlingen. Ook dit jaar maakten de Kinderen voor Kinderen voor de derde keer, het lied voor de opening van de Koningsspelen. Na de hits Bewegen is gezond, Doe de Kanga en Energie! hebben ze voor deze editie Hupsakee! gemaakt.  Met dit nummer werd de 3e editie van de Koningsspelen geopend en afgesloten.

Foto’s: Mark Heikens

 

Geef een reactie

error: ©112Wagenborgen.eu