Volop kinderactiviteiten tijdens zomervakantie dankzij NIJS in Wagenborgen

Wagenborgen –¬†Een hoogtepunt in de zomervakantie in Wagenborgen is de jaarlijkse Kinderspeelweek. Helaas is deze door de Corona-crisis ook niet door gegaan. De commissie NIJS, bestaande uit een aantal vrijwilligers vanuit de Nieuwjaarsduik Wagenborgen, IJsbaanvereniging Nooitgedacht en Kinderspeelweek Wagenborgen, hebben de hele vakantie door voor de jeugd diverse activiteiten georganiseerd.

Springkussens, buikglijden, workshop ballonnen-vouwen, griezeltocht en stokbrood bakken. Kinderen van alle soorten leeftijden konden zich de zomervakantie vermaken bij NIJS.

Afgelopen donderdag werd de activiteitenprogramma van NIJS afgesloten met een kinder brandweerwedstrijd gebaseerd op de PPMO keuring van de brandweer. Individueel gingen kinderen onder begeleiding een PPMO baan afleggen. De middag werd afgesloten met een spetterend waterfestijn.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: