Aanleg nutsleidingen op het Groot Bronswijk-terrein in Wagenborgen

Wagenborgen – Vanaf 25 mei starten nutsbedrijven met de aanleg van kabels en leidingen op het Groot Bronswijk- terrein in Wagenborgen. In de week van 25 mei zal Enexis een zogenaamde compacte transformatorstation plaatsen op het terrein. Vervolgens zal aannemersbedrijf HAK-Noord starten met het leggen van kabels en leidingen. De planning is dat deze werkzaamheden ongeveer zes weken duren. De werkzaamheden zijn afhankelijk van goed weer. Zie de schets hieronder voor de locatie.
Trafo Plattegrond met daarop de trafo en de nutsleidingen.


De gemeente heeft met beide bedrijven die de werkzaamheden gaan uitvoeren, afspraken gemaakt om de overlast zo beperkt mogelijk te maken.

Meer informatie
Wanneer u vragen dan kunt u contact opnemen met Jack van Dijken, gemeente Delfzijl, via telefoonnummer 06 82 61 96 39. Kijk voor meer informatie over de gehele herinrichting van het Groot Bronswijk-terrein op www.delfzijl.nl/grootbronswijk

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: