Voetbalplaatjesactie bij Spar Kappen komende maandag officieel van start

Wagenborgen – In samenwerking met Spar Kappen en de voetbalverenigingen SJO NWWC, VV Wagenborger boys en WEO gaat komende maandag, 18 mei de voetbalplaatjesactie van start.  Vrijdagmiddag heeft Perry Kappen, eigenaar van Spar Kappen in Wagenborgen, de eerste verzamelalbums mogen overhandigen aan de deelnemende voetbalverenigingen. Klaas Smit, Kora Brons en Leo Overeem namen namens de voetbalverenigingen de eerste verzamelalbums in ontvangst.

De actie is bedoeld om alle leden een herinnering voor het leven te geven, in de vorm van een album met voetbalplaatjes.

Bij besteding van elke €10,00 euro ontvang je bij de kassa 1 zakje plaatjes. Bij de plaatjes hoort een prachtig album, die door de Spar gratis wordt aangeboden aan alle spelers en leiders van de deelnemende verenigingen die op de foto staan.

In de looptijd van deze spaaractie zullen er ook prijzen te winnen zijn. Tussen de spaarplaatjes zijn namelijk gouden ballen verstopt! Houd de Facebookpagina van Spar Kappen goed in de gaten, want een gouden bal plaatje betekend extra prijs! Ook voor de snelle spaarders onder ons worden 3 SPAR cadeaukaarten verloot voor de eerste volle albums.

Voor de spelers die niet op de foto staan en andere belangstellenden, is er ook een mogelijkheid om een album te bemachtigen. Deze zijn, zolang de voorraad strekt, verkrijgbaar bij de Spar voor €2,00 euro.

De voetbalplaatjesactie is geldig tot en met zondag 19 juli 2020.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: