Geslaagde reünie In Corpore

Zaterdag 11 januari werd het jubileumjaar van muziekvereniging In Corpore ingeluid met een reünie voor leden en oud leden. De reüniecommissie “50 jaar In Corpore” mocht die dag 80 reünisten in sporthal Weerland begroetten.

Na de officiële opening door de voorzitter konden de reünisten naar hartenlust herinneringen ophalen. Dit kon o.a. aan de hand van vele foto’s, krantenknipsels, bekers en juryrapporten die her en der in de sporthal en in clubgebouw ’t Schoultje waren uitgestald. Ook de film- en fotovoorstelling bleek vele herinneringen op te halen.

Ook de speciaal uitgebrachte jubileumkrant vond onder de reünisten gretig aftrek.

Ter ere van het jubileum werd ook het jubileumboek “50 jaar In Corpore” onthuld, een boek vol foto’s van 50 jaar In Corpore en zijn voorlopers Ons Genoegen en Laus Deo.

Na de gezamenlijke broodmaaltijd werd de reünie afgesloten met een mini-concert van het “reünieorkest In Corpore”, gevormd door leden en oud leden. Hoogtepunt hierbij was wel de Martini-mars, gedirigeerd door ere-dirigent Geert Jan Klooster.

Indien u ook belangstelling heeft voor het jubileumboek “50 jaar In Corpore”, dan kunt u deze bestellen door een berichtje te sturen via de contactpagina op www.incorpore.nl. Het boek kost € 28,75. Indien het boek opgestuurd moet worden, komen er € 4,50 aan verzendkosten bij.

Het boek ligt ter inzage in clubgebouw t Schoultje, u bent elke maandag vanaf 19:00 u. welkom om deze eens in te kijken.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: