Benefietavond voor motormiddag in Scheemda: ‘The glimsmile van een kind’

Scheemda – De deejays Bennie en Robintimo hebben het initiatief genomen voor een benefietavond ten bate van de motormiddag in Scheemda, die ieder jaar wordt gehouden. De motormiddag staat in het teken van kinderen met een beperking en/of kinderen die langdurig ziek zijn. De benefietavond heeft als titel ‘The glimsmile van een kind’ meegekregen, de titel van een liedje van de band Stonegood.

Een groot aantal artiesten, onder wie Jessy Arjaans, Koen en Peter Pijper, Klaas Koper en Dania, hebben hun medewerking toegezegd. De benefietavond vindt plaats op zaterdag 11 april 2020 van 19.00 tot 01.00 uur in café Onder De Toorn aan de Oosterstraat 2 in Scheemda.

Een toegangskaart (vijf euro per stuk) kan worden besteld via https://robintimo.nl/contact/

 

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: