ttv DOTO helpt tafeltennis Wagenborgen verder op gang

 

Wagenborgen –  In het voorjaar van 2019 zijn er vanuit een sport en beweging traject binnen de gemeente Delfzijl tafeltennisactiviteiten ontplooid in Wagenborgen. Een aantal enthousiaste tafeltennissers vond een oude tafeltennistafel in de kelder van voormalig jeugdcentrum Friendship en is begonnen met tafeltennissen in ‘Ons Centrum’.

Al snel was de opkomst dusdanig, dat er een vraag werd uitgezet voor een tweede tafeltennistafel. DOTO, de tafeltennisvereniging van het buurdorp Siddeburen, ving een bericht hierover op en kon een prima wedstrijdtafel ter beschikking stellen. Sandra Hut – v.d. Veen en Harry Walma hebben namens het bestuur van DOTO inmiddels een training in Wagenborgen bezocht.

Ze troffen daar een gezellige groep sporters aan, met een gepast fanatisme en zeer blij met hun nieuwe tafel. De trainingen in Wagenborgen zijn elke maandag van 19:30 tot 20:30 uur in ‘Ons Centrum’. Trainingen bij DOTO zijn elke woensdag van 19 tot 22 uur in sporthal de Springbok te Siddeburen.

Op de foto de afvaardiging van het DOTO bestuur met een aantal spelers van Wagenborgen bij de aangeboden tafel.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: