Succesvol concert In Corpore met Alex Vissering

 

Wagenborgen – Zaterdag 2 november was sporthal Weerland weer omgetoverd tot een heus theater ter ere van het jaarlijks herfstconcert van muziekvereniging In Corpore. Dit jaar wist In Corpore de bekende Groninger troubadour Alex Vissering te strikken.

Voor een goedgevulde sporthal bleek het een prima combinatie. Gezamenlijk werden divers bekende nummers van Alex ten gehore gebracht. Zo passeerden o.a. “Westerwolle”, ‘’t Fait”, “In de verte woar de hoane kraait” en “Ruiten A kanaal” de revue.

In Corpore, o.l.v. dirigente Aline Werkman, bracht ook zonder Alex diverse nummers ten gehore. Met name de opening met de mars “Mercury” en “The best of Ed Sheeran” vielen bijzonder goed bij het publiek in de smaak. Alex Vissering bracht zelf o.a. “De Groanrepubliek” ten gehore, een van zijn bekendste liedjes.

Het herfstconcert vormde de voorbode voor het 50 jarig jubileum van de vereniging in 2020, waarin vele activiteiten zijn gepland. Zo staat er o.a. een groots bevrijdingsconcert en jubileumconcert op het programma. Op 11 januari a.s. wordt er een reünie gehouden voor (oud)leden van het fanfare-orkest, de Melody Percussion Band en de majorettes. Aanmelden kan via reunie-incorpore@hotmail.com of via telefoonnummer 0598 399630

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: