Hubo Siddeburen gaat haar deuren sluiten

 

Siddeburen – Lange tijd had Siddeburen haar eigen bouwmarkt, sinds 2018 opererend onder de naam Hubo. Hier gaat binnenkort een einde aan komen: Hubo Siddeburen gaat sluiten.

Harry Boonstra is sinds 2012 de eigenaar van de bouwmarkt in Siddeburen . “De markt veranderd, er is een belangrijke speler bijgekomen in de vorm van het internet.” legt Harry uit, “Mede daardoor is er, zeker hier in de regio, een overschot ontstaan aan vierkante meters waar doe-het-zelf artikelen verkocht worden.”

Naast de winkel in Siddeburen is er ook een Hubo in Slochteren, waar Harry ook eigenaar van is. “Met één winkel in deze regio kunnen we iedereen goed bedienen en van de juiste spullen voorzien. Daarom gaan we de verkoop concentreren vanuit één adres.” gaat Harry verder. “Voor alles waar je voorheen in Siddeburen terecht kon, helpen wij je graag in Slochteren.”

Vanaf 9 oktober wordt gestart met de opheffingsuitverkoop in Siddeburen.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: