Woldstreektocht Siddeburen komende zaterdag

 

Siddeburen – Op zaterdag 5 oktober a.s. wordt er een Oldtimerdag gehouden in Siddeburen. De deelnemers worden tussen 11.00 en 12:00 uur bij Niestijl Mechanisatie aan de Kalverkampen 2 in Siddeburen verwacht.

Hier wordt u ontvangen met een kopje koffie/thee. Vervolgens kunt u meerijden tijdens een toertocht door de Woldstreek en omgeving. Na de toertocht worden de oldtimers opgesteld bij de feesttent aan de Hoofdweg nabij de Rabobank, om vervolgens om 17.00 uur deel te nemen aan een rondgang door het dorp met de deelnemende muziekgroepen en verenigingen.

Al met al belooft het een prachtig evenement te worden! Heeft u ook een oldtimer en niet jonger dan 1987 en wilt u graag meedoen?

U kunt zich opgeven bij;
hs.de.graaf@tele2.nl of 06-50515566 / haan-j@home.nl of 06-26054260

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: