Feestweek Siddeburen van start met vuurwerkshow

Siddeburen – Na twee succesvolle edities van Bokpop Siddeburen, is er ook dit jaar weer een divers programma in beide weekenden van de Licht en Klankweek weten te realiseren. Afgelopen vrijdagavond werd de Licht en Klankweek geopend met een optreden van muziekvereniging Concordia en met prachtige vuurwerk op de velden van V.V. Siddeburen. Na de opening van de Licht en Klankweek, ging het feest in de tent van start met de Foute Party. De DJ’s van Q-music draaiden foute hits, vele bezoekers waren fout gekleed en de avond werd afgesloten met optredens van CH!PZ.

Vanavond, zaterdag 28 september staat een (boeren) rockavond op het programma in de feesttent aan de Kugelslaan. Hier zullen dan optredens van de Wethouders en de HØksons te horen zijn.

Volgend weekend gaat Bokpop verder met hun muziekvolle programma. Vrijdagavond 4 oktober zullen onder meer; The 90’s met de 2 brothers on de 4th floot, Party Animals, Turm up the 90’s band en DJ Tonko het podium betreden.
Zaterdag 5 oktober is het Hollandse avond aan de Kugelslaan, met optredens van Joost mag het weten, Jelle B, John de Bever en DJ IkWillem.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: