Eerste voorbereidingen zonnepark Wagenborgen gestart

Wagenborgen – Het is bijna zover, de aanleg van zonnepark Wagenborgen staat op punt van beginnen.

Op het terrein van het voormalige Psychiatrisch Ziekenhuis Groot Bronswijk in Wagenborgen zijn de eerste voorbereidende werkzaamheden gestart. Het echte werk start half oktober. Het park zal ruim 6 MWp aan geïnstalleerd vermogen hebben, goed voor ca. 5,5 GWh aan duurzame stroom per jaar, wat overeenkomt met het stroomverbruik van ruim 2.000 huishoudens

De oplevering van het zonnepark staat gepland voor eind maart 2020, zodat er optimaal geprofiteerd kan worden van hopelijk wederom een zonnige lente en zomer!

Op het terrein is ook site manager Nardo Sewalt aanwezig die alle ins & outs van het project kent en waar omwonenden en belangstellenden terecht kunnen met vragen. Nardo is bereikbaar op 06 – 48 92 66 65

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: