Vermoedelijk brandstichting in het spel bij brand in Termunterzijl

 

Termunterzijl – De brandweer van Wagenborgen werd dinsdagavond omstreeks 19:05 uur gealarmeerd voor een nacontrole aan de Antoni Verburghwijk Termunterzijl. Onderweg richting de melding is er via de meldkamer melding woningbrand van gemaakt.

Toen de politie en brandweer arriveerde bij de desbetreffende woning troffen zij al geen brand meer aan. Vermoedelijk hadden buurtbewoners een beginnende brand bij een achterdeur van een woning al geblust.

Omdat er aan de brand geen oorzaak gekoppeld kon worden heeft de politie de woning afgezet in verband met sporenonderzoek. De technische recherche zal onderzoek gaan doen naar de oorzaak van de brand. Het vermoeden bestaat dat er bij deze brand sprake is van brandstichting.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: