Praalwagens gezocht voor bevrijdingsoptocht Wagenborgen 2020

 

Wagenborgen – Al enige tijd is Vereniging Dorpsbelangen Wagenborgen bezig met de voorbereidingen met het programma voor het bevrijdingsfeest 2020 in Wagenborgen. Op zaterdag 25 april 2020 wil Vereniging  Dorpsbelangen Wagenborgen de optocht met praalwagens organiseren. Ze willen jong en oud uitnodigen om hieraan deel te nemen. Versierde wagens, versierde karren, versierde fietsen, versierde skelters, alles kan en alles mag.

Het thema dit jaar is: 75 jaar vrijheid

Ze willen er heel graag een heel gezellige dag van maken, maar hebben daarvoor wel de hulp nodig van u als inwoner van Wagenborgen! Opgeven kan uiterlijk tot 1 november 2019.

Vragen of opgeven kan via info@dorpsbelangenwagenborgen.nl of Tamara Zijlstra (06 2942 8336)

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: