Zomeravondconcert In Corpore op maandag 1 juli

Wagenborgen – Maandag 1 juli zal Muziekvereniging “In Corpore” haar jaarlijkse Zomeravondconcert geven. Het Zomeravondconcert is het laatste evenement in een hele rij activiteiten van het afgelopen seizoen en luidt voor de muzikanten het begin in van een welverdiende vakantie. Het was een intensief seizoen, met oa een geweldig Kerstconcert met Erwin de Vries en een mooie 2de plaats op het Nationaal Fanfare Kampioenschap in Drachten.

Het programma zal voornamelijk bestaan uit lichte muziek. Aangezien het concert buiten plaats vindt werkt het weer hopelijk mee, zodat een doodgewone maandagavond, met een heerlijk hapje en drankje, toch een bijzondere avond kan worden. Entree is natuurlijk gratis.

Het concert vindt plaats bij de vijver op het voormalig Groot Bronswijk-terrein in Wagenborgen en begint om 19.30 uur.

PS: Mocht het weer niet meewerken dan gaat het concert niet door.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: