Kinderspeelweek Wagenborgen zoekt vrijwilligers

Wagenborgen – Misschien heb je het al gezien, Kinderspeelweek Wagenborgen is al druk bezig om de nieuwe containers klaar te maken voor de komende speelweek. De spijkertest is al weer gedaan, en de boodschappenlijsten liggen weer klaar.  En dat allemaal voor de 42e speelweek die dit jaar plaats vindt van 22 juli tot en met 26 juli.

Hiervoor zijn ze ook dit jaar weer veel vrijwilligers nodig. Ben jij 15 jaar of ouder en heb jij zin in een onvergetelijke week, geef je dan snel op, dit kan via een pgive bericht of een app naar 0642330361 (Anja)  geef hierbij je naam, telefoonnummer en mailadres op. Je krijgt dan een bericht ter bevestiging.

Mocht je maar twee (of meer) dagen kunnen komen helpen geef dit dan aan, allicht kunnen we jou met iemand anders combineren om zo toch gedurende de hele week voldoende leiding op een groep te hebben.

Deze oproep is alleen voor vrijwilligers, de opgave lijsten voor de kinderen worden als vanouds op school uitgedeeld! Zit je (kind) niet in Wagenborgen op school? Stuur dan alvast een mail (mennoweemhof@gmail.com) met de vraag voor een opgave lijst, deze worden dan op de dag van uitdelen digitaal naar je verstuurd!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: