Schanspop Siddeburen afgesloten met optredens van Hollands Verdriet en Martijn Fischer

Siddeburen – Donderdagavond, Hemelvaartsdag, ging in Siddeburen de derde editie van de Zummer Editie van Schanspop van start. Drie jaar terug kwam er na dertig jaar Schanspop een einde aan een tijdperk toen het bestuur besloot te stoppen met het organiseren van de feesten. Twee jaar geleden werd er voor het eerst de Zummer Editie van Schanspop georganiseerd.

Donderdagavond beten QMusic The Party, Mental Theo en Wat Aans het spits af, waarbij alle bekende nummers de revue passeerden.

Vrijdagavond 31 mei betraden de mannen van de Geldersche rockband de Bökkers het podium betreden in Siddeburen. Vervolgens maakten HØKEN met de Heinoos en DJ Stefan Leur er een show van maken. Zaterdagavond barste de derde avond los en waren er optredens zijn van onder andere; Hollands Verdriet, Martijn Fischer zingt Hazes, Evert Baptist en DJ Raul.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: