School Termunterzijl symbolisch gesloten

Termunterzijl – Zaterdag 11 meiĀ  werd de school in Termunterzijl symbolisch gesloten, de school blijft tot aan de zomervakantie open en zal daarna verhuizen naar een nieuw gebouw in Woldendorp.

Tijdens het afscheidsfeest konden leerlingen, oud leerlingen en leraren nog een keer door de school lopen en herinneringen opdoen. Voor de kinderen stonden er twee springkussens en liep er een clown rond met ballonnen. In het schoolgebouw was een puzzeltocht en waren er foto’s een schoolkranten opgehongen die de bezoekers konden bekijken, ook kon er een kijkje worden genomen bij de plattegrond van de nieuwe school.

Rond 17:30 uur werd de school op slot gedraaid door twee leerlingen en was de middag afgesloten.

Foto’s: Dirk Beekhuis

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: