Heel Wagenborgen Bakt groot succes.

Wagenborgen- Zaterdag 23 maart werd voor de eerste keer “Heel Wagenborgen Bakt” georganiseerd door de Boekenkluis. 17 mensen hebben deelgenomen aan deze wedstrijd. Een variatie aan baksels moest door de jury, bestaande uit Bettie Blaauw, Perry Kappen en Jan Bos beoordeeld en geproefd. De jury had het bij de categorie kinderen moeilijk om een beslissing te nemen. Uiteindelijk zijn daar twee hoofdprijzen uitgereikt. De jury gaf iedereen complimenten voor de baksels en hun inzet. Hovécom (sterk in metaal) uit Farmsum heeft de prijzen voor de winnaars gemaakt en gesponsord. De verkoop van de baksels verliep goed, er werd gretig gekocht door de vele bezoekers. De verkoop heeft 195 euro opgeleverd en met dat bedrag zal voor het Dierenpark van Groot Bronswijk werkmateriaal worden gekocht. Aan het einde van de ochtend is een deel van de taarten en lekkernijen geschonken aan de bewoners van Waardig Wonen en De Factor. Het was een geslaagde en gezellige ochtend zoals op de foto’s te zien is. De vrijwilligers van de Boekenkluis willen alle deelnemers en de juryleden bedanken voor hun inzet!

 

Uitslagen:

Categorie kinderen:
1e prijs:     Félice Enderlé, Tim Vegter en Tess van der Molen

Categorie originaliteit:
1e prijs:    Fransien Kuiper
2e prijs:    Kirsten Levinga
3e prijs:    Ria Jager

Categorie smaak:
1e prijs:    Harma de Groot
2e prijs:     Raymond Krans
3e prijs:    Stijn Schrikkema

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: