Inloopavond Klokkenborg Wagenborgen druk bezocht

 

Wagenborgen – Voor de bewoners van de Klokkenborg is het allang geen nieuws meer: de verkeerssituatie in de straat geeft tal van problemen en kan tot gevaarlijke situaties leiden. De oplossing van het vraagstuk is echter allesbehalve eenvoudig. Daarom organiseerde de gemeente Delfzijl op maandag 11 februari inloopbijeenkomst.

Inloopbijeenkomst
Verkeerdeskundigen van de gemeente Delfzijl waren aanwezig om samen met de bewoners van de Klokkenborg alle verkeers- en parkeerproblemen te inventariseren en toe te lichten. Onder meer aan de hand van het aanwezige kaartmateriaal kon gezamenlijk naar oplossingen worden gezocht. Niet alleen bewoners van de Klokkenborg maar ook bewoners van aangrenzende woningen konden hun ideeën kenbaar maken. Hierbij liepen de emoties bij soms hoog op.

Maatregelenplan
De gemeente verwerkt alle informatie en voorstellen tijdens de inloopbijeenkomst in een zogenaamd maatregelenplan. Het is de bedoeling dat in de loop van de maand maart alle belang hebben worden geïnformeerd over de uitkomsten en de voorgestelde maatregelen.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: