Gym Xtra fit doneert inschrijfgeld aan stichting Walk On en stichting Niet voor Nicks

Steendam –Gym Xtra Fit​ doneerde afgelopen donderdagavond het inschrijfgeld van 3 maanden aan de Stichting Walk On​ en de stichting Niet VOOR NICKs​ tijdens een feestelijke maar stevige workout! Dennie Jager​ en Robert Zuidema​ verzorgden de spinning sessies.

Anderhalf uur werd er afgezien op de handbike en de spinningfietsen. Ook werd er drie keer een half uur core training door Lydia van Oosten​ en Xtra fit circuit training verzorgd door Dion van Oosten​. Het was flink zweten, maar de spierpijn meer dan waard en na de workout waren er heerlijke gezonde hapjes en verfrissende citroenwater. Er is een bedrag van in totaal 700 euro inschrijfgeld opgehaald en daarbij ook nog eens donaties van klanten. Voor de stichting Walk On leidde dat tot het fantastische eindbedrag van 425 euro!

 

Foto: Stichting Walk On

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: