Getuigen gezocht van aanrijding aan de Hoofdweg in Wagenborgen

Wagenborgen –¬†Op donderdag 18 oktober 2018 tussen 18:45 en 19:00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden aan de Hoofdweg in Wagenborgen. De aanrijding vond plaatst tussen een zwarte Ford Focus station en een blauwe Suzuki Alto.

Achter de Ford Focus reed een auto met daarin twee vrouwen. Gelijk na de aanrijding is de vrouwelijke bestuurder uitgestapt, om nog te kijken bij de portier van de Suzuki.

De bestuurder van de Ford Focus zou graag in contact komen met de twee vrouwen. Ook reed er gelijk na het ongeluk een auto met daarin twee mannen over het fietspad. De mannen stopten en vroegen aan de bestuurder van de Ford Focus of de auto verplaatst kon worden. De bestuurder zou ook graag in contact willen komen met deze twee mannen.

Mocht u over meer informatie beschikken of weten wie de twee vrouwelijke en mannelijke automobilisten zijn, dan wordt verzocht contact op te nemen met redactie@112wagenborgen.eu

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: