Adventsviering met de band Lifesong in gereformeerde kerk Wagenborgen

Wagenborgen – Zondagavond 9 december a.s. zal er een adventsviering plaatsvinden in de gereformeerde kerk. Het thema van de dienst zal zijn “Immanuel”. Adventstijd, een tijd van hoop, een tijd van wachten en verlangen. Daarover gaat het in deze viering

De laagdrempelige dienst wordt wederom door de band Lifesong uit Leeuwarden geleid en daarnaast zal er een gelegenheidsduo van zich laten horen. Net als voorgaande edities zal de kerk weer sfeervol aangekleed en verlicht zijn. De aanvang is om 19.00 uur. We hopen weer veel mensen te mogen begroeten.

Iedereen, is van harte welkom op 9 december a.s. In de gereformeerde kerk aan de Kerkstraat 48 in Wagenborgen.

Meer info op: www.gk-wagenborgen.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: