Kerstconcert In Corpore met Erwin de Vries

 

Wagenborgen – Muziekvereniging In Corpore uit Wagenborgen zal op zaterdag 22 december een origineel Kersconcert organiseren. Vorig jaar had de vereniging samenwerking gezocht met Margriet Eshuijs en Maarten Peters, wat een gedenkwaardige avond tot gevolg had. In het verlengde hiervan heeft de vereniging nu de bekende Groninger zanger Erwin de Vries weten te boeken.

In Corpore heeft eerder met Erwin samen gewerkt. Het concert in 2015, met de mooie titel Nije Mörn en ter gelegenheid van het 45 jarig bestaan van In Corpore, staat bij velen nog in het geheugen gegrift. Het is Erwin wel toevertrouwd om het publiek te boeien en vermaken met zijn mooie liedjes en zeker ook met zijn humor. Hij heeft reeds een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Zo zong hij jongstleden nog voor het Koningspaar en tijdens Pura Vida, het openluchtconcert bij de Blauwestad. Zo’n 15.000 toeschouwers hoorden hem daar, samen met het Noord Nederlands Orkest, de onnavolgbare liedjes van Ede Staal zingen. Het fanfare-orkest is bezig met de laatste repetities. Het programma zal bestaan uit lichte en sfeervolle kerstmuziek. Daarnaast zal Erwin solo maar ook samen met het orkest optreden. Welke nummers hij gaat doen, dat blijft nog een verrassing.

Naast het muzikale programma is er ook een moment van rust, waarin niemand minder dan Bekende Wagenborger Renzo Niehof een Kerstverhaal zal gaan vertellen.
Uiteraard zal de sporthal omgetoverd worden tot een sfeervolle Kersthal. Drankjes en versnaperingen zullen in ruime mate aanwezig zijn.

Verder heeft de vereniging, net als vorig jaar, een goed doel aan het concert verbonden. Dit jaar is dat de Voedselbank. U bent van harte uitgenodigd om producten mee te nemen die dan aan de Voedselbank zullen worden geschonken.

De kaartverkoop voor het Kerstconcert “Kerst met Erwin de Vries” is reeds van start gegaan. Ze zijn verkrijgbaar bij de Spar en Bloemenhuis Vita Nova in Wagenborgen voor Eur 7,50 per stuk. Het concert vindt plaats op zaterdag 22 december in sporthal Weerland te Wagenborgen. Aanvang 20.00uur, de zaal is open vanaf 19.30uur.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: