Brian Cristopher op zaterdag 17 november in Bar Klaver Vier

Wagenborgen – Een optreden van onbetwist één van de beste live artiesten van Europa is vooral een kans om de “gouden tijden” van de popmuziek te herleven. De akoestische gitaarvirtuoos is een regelrechte aanrader voor
liefhebbers van het betere werk uit de meest roemruchte jaren van de popmuziek. Iedereen die er geweest is zal
dat bevestigen.

Een optreden van Brian betekent drie uur topvermaak wanneer hij vrijwel non-stop de grootste hits uit de
popgeschiedenis ten gehore brengt. Hij brengt nummers die een breed publiek aanspreken: van de Beatles en de Rolling Stones tot meer recent werk van Billy Joël, REM, Elton John, Sting, Red Hot Chili Peppers, Robby Williams, Oasis of zelfs Guus Meeuwis. Een “sentimental journey” die zijn weerga niet kent. En het verveelt nooit, want Brian speelt niet van een vooraf samengestelde playlist, maar altijd wat hem zo in het hart opkomt. Of wat het publiek vraagt. Daarbij kan hij putten uit een onwaarschijnlijk breed repertoire. Zijn optredens blijven daardoor altijd verrassend en boeien tot de allerlaatste tonen. Voeg daarbij de altijd ontspannen en gezellige sfeer en je hebt alle
ingrediënten voor een heerlijk “ouderwets” avondje uit voor alle leeftijden.

Zaterdag 17 november treedt hij alweer voor de 20ste keer op bij Bar Klaver Vier aan de Hoofdweg in Wagenborgen. Kaarten zijn te koop bij Bar -en Eethuis Klaver Vier en SPAR Kappen.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: