Kerstconcert In Corpore met Erwin de Vries op zaterdag 22 december

 

Wagenborgen – De tijd van de feestdagen is alweer in zicht. Sinterklaas is vast al onderweg en Kerst is ook nog maar zo’n twee maanden. Toch is In Corpore alweer druk bezig met het organiseren van een Kerstconcert. Dat is nodig, aangezien er wederom een aantrekkelijk programma dient te worden gepresenteerd. Vorig jaar was het Kerstconcert met Margriet Eshuijs en Maarten Peters een groot succes.

Voor het aankomend concert is het in Corpore gelukt om Erwin de Vries te contracteren. Erwin behoeft als Groninger zanger en artiest weinig introductie. Zo trad hij jongstleden op voor het Koningspaar en vertolkte hij liedjes van Ede Staal tijdens Pura Vida, het openlucht concert bij de Blauwe Stad met zo’n 15.000 toeschouwers. Erwin trad al eerder met In Corpore op in 2015, tijden het Nije Mörn-concert.

Datum                  : Zaterdag 22 december

Aanvang              : 20.00 uur, zaal open 19.30uur

Plaats                    : Sporthal Weerland, Wagenborgen

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: