Studieavond met ds. Henk Poot in Wagenborgen over “Kerk en Israël”

Wagenborgen – Op dinsdag 16 oktober is er in Wagenborgen een studieavond met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het thema is: Kerk en Israël.  De bijeenkomst vindt plaats in Ons Centrum, Kerkstraat 48 in Wagenborgen. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis.

 

Kerk en Israël

Wat heeft de kerk met het Joodse volk te maken. Wat is de boodschap van Israël aan het adres van de kerk en andersom wat heeft de kerk Israël te zeggen?

 

Achtergrond spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: